Pianoles voor jongeren

De scholieren- en/of studententijd is vaak een drukke tijd. Lesuren, huiswerk, bijbaantjes, sociale netwerken. Als je in deze fase wilt beginnen met pianoles, moet je hier echt een keuze voor maken. Maar dan heb je ook wat: je kunt op den duur meespelen in een band, in de kerk, of waar ook. Pianospelen is erg leuk, als je het eenmaal een beetje onder de knie begint te krijgen. En het moet ook weer niet zo zijn dat je later denkt: was ik maar eerder begonnen…

Leslocaties:

De Schatgraver, Van Houtenlaan 1a, Zwolle.

Koningin Emmaschool, Jakob Catsstraat 1, Zwolle

Je kunt een proefles aanvragen. Dat is vrijblijvend. Als je op les gaat, geldt er een maand opzegtermijn.

Lesprijs: € 19,00 voor een privéles voor een half uur. Er zijn 38 lessen per seizoen. Het totaalbedrag voor een jaar is € 722,00. Dit bedrag wordt over 12 maanden verdeeld: dat is € 60,17 per maand.

Ook mogelijk is een les van 20 minuten: €15,00 per les, € 570,00 per jaar, € 47,50 per maand.

Je kunt ook tweewekelijks lessen. Het uitgangspunt is dan 20 lessen van 30 minuten per seizoen, wat uitkomt op € 380,00 per jaar, en € 31,67 per maand.

 

Je kunt ook een strippenkaart kopen of tweewekelijkse les nemen, daarmee spaar je aanzienlijk uit.

Vanaf 21 jaar geldt, dat er BTW bij de lesprijs komt, en wel het hoge tarief (21%). Daar kunnen wij muziekdocenten niets aan doen, dat is nu eenmaal wettelijk bepaald. Voor leerlingen van 21 jaar en ouder is het helemaal aan te raden om een strippenkaart te nemen. Je kunt per keer een afspraak maken, je zit dan niet vast aan bepaalde vaste maandlasten.

> Vraag hier een proefles aan